Bijzitters gezocht!

Wil je de verkiezingen eens meemaken achter de schermen? Ben je 18 jaar of ouder, stemgerechtigd en inwoner van Kapelle-op-den-Bos? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de verkiezingen van 26 mei 2019!

Op zondag 26 mei verwachten we je dan in het aan jou toegewezen stembureau. Je helpt de voorzitter bij het controleren van de identiteitskaarten en kiezerslijst en het afstempelen van de stembrieven. Je zorgt er voor dat alles vlot verloopt.  

Je krijgt hiervoor een ontbijtje. Koffie, water en frisdrank is ook voorzien. Je krijgt al de mensen te zien uit je buurt en krijgt bovendien een kleine vergoeding. Bijzittende ambtenaren hebben recht op een dag verlof als ze afzien van het presentiegeld.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mailtje vóór 25 maart 2019 met je naam, adres en telefoonnummer naar burgerzaken@kapelle-op-de-bos.be of meld je aan bij de dienst burgerzaken.  

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be