Hoppefeesten zondag 16 september 2018

Tijdens de tweede editie van de hoppefeesten op zondag 16 september gaat er opnieuw een gezellige markt zijn waarbij de sfeer van ‘homemade’ naar boven komt. Nieuw dit jaar is dat  naast deze zelfgemarkt (een markt met zelfgemaakte producten) ook ruimte wordt gegeven voor ambachten EN dat de markt openstaat voor iedereen!

Hou jij van 100 procent zelfgemaakt en wil jij jouw creatieve talenten delen met anderen? Aarzel dan niet langer en schrijf je in voor de zelfgemarkt-ambachtenmarkt tijdens de Hoppefeesten in de Trieststraat in Kapelle-op-den-Bos.
Zelfgemaakte juwelen, kledij, wenskaarten, speelgoed, houtsnijwerk, mutsen & sjaals, confituur, vla's, koekjes… zolang het eigenhandig, thuisgemaakt en kleinschalig is, is het welkom op deze markt.
De deelname aan de markt is gratis, vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan tot 30 april.
Wil je graag meehelpen aan dit evenement? Dan is jouw hulp van harte welkom. Voor de voorbereidingen, opbouw, tijdens en na het evenement is de werkgroep nog op zoek naar helpende handen.
Dit jaar willen we ook uitpakken met een heus speelparcours voor kinderen en jongeren. Hiervoor is het noodzakelijk dat er voldoende begeleiding is om alles op een veilige manier te laten verlopen. Ben jij de persoon die ons hierbij kan helpen? Neem dan contact op met de werkgroep.

Image

INFO/INSCHRIJVINGEN 015 71 02 53 of cultuurdienst@gcoudepastorie.be
http://www.gcoudepastorie.be/nieuws/hoppefeesten-4100

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be