Infoavond groepsaankoop dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen op 17 mei - 19.00 u. - raadzaal AC

De provincie start in samenwerking met PAJOPOWER, 3WPLUS, IGO, KRINGWINKEL HAGELAND en de gemeenten de provinciale campagne ‘Energieke daken’. Via infosessies en een groepsaankoopactie van dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen wil de provincie i.s.m. de partners de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen en het isoleren van daken en zoldervloeren stimuleren.

Pajopower en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor het Pajottenland en de Zennevallei een aantal lokale aannemers en installateurs voor de uitvoering van de werken. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan daarbij centraal.

Interesse? Kom naar de gratis infoavond op 17 mei om 19.00 u. in de raadzaal van het administratief centrum, Marktplein 29. Je krijgt er info over de campagne, de aanpak en mogelijke premies en leningen. De geselecteerde aannemers en installateurs zijn aanwezig en stellen hun aanbod voor. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen.
 Meer informatie bij de gemeentelijke milieudienst ... of via Pajopower vzw, 02 306 45 62, groepsaankopen@pajopower.be, www.pajopower.be.

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be