Sociaal verhuren

Het verhuren van een woning vraagt tijd en energie. De zoektocht naar een huurder, de mogelijke leegstand, de administratie rond het huurcontract en de waarborg, het opmaken van de plaatsbeschrijving, de opvolging van een mogelijke huurachterstal, …

Wanneer u er als eigenaar voor kiest om uw pand te verhuren via een sociaal verhuurkantoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over bovenstaande zaken.

Het sociale verhuurkantoor verhuurt uw woning met een contract van 9 jaar. U loopt hierbij geen risico dat het huurgeld niet wordt betaald of dat de eigendom zal beschadigd of verwaarloosd worden. Daar stelt het verhuurkantoor zich garant voor. Naar de huurders toe stelt het verhuurkantoor zich garant voor een degelijke woning tegen een redelijke huurprijs.

De kandidaat-onderhuurder worden volgens strikte regels door het kantoor gekozen.

Eigenaars die overwegen om met een sociaal verhuurkantoor samen te werken, kunnen bij het sociaal verhuurkantoor meer informatie bekomen.

Nuttig adres:

Sociaal verhuurkantoor Webra
Brusselsesteenweg 191
1730 Asse
Tel: 02 454 17 87
E-mail: administratie@webra.be 

 

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be