Sportweken gemeentebestuur en werken Sint-Theresiacollege

In de paasvakantie gaan de jaarlijkse sportweken, georganiseerd door de gemeentelijke sport- en jeugddienst, van start op de sportterreinen van het Sint-Theresiacollege. Het gemeentebestuur besliste om extra te informeren over de werken die tijdens de paasvakantie worden uitgevoerd in de gebouwen van het Sint-Theresiacollege.

Tijdens de sportweken zullen er asbestsaneringswerken in blok 1 (gebouw aan straatkant) van het Sint-Theresiacollege uitgevoerd worden. 

De eerste week van de paasvakantie zullen de voorbereidingen gebeuren. 

Vanaf 9 april worden de saneringswerken opgestart. 

De werken worden binnen hermetisch afgesloten ruimtes uitgevoerd waarbij alle lucht 24 uur per dag wordt afgevoerd en gefilterd. Aangezien er geen activiteiten doorgaan in de betrokken gebouwen, is er dus geen gevaar voor de kinderen die deelnemen aan de sportweken. 

Terzelfdertijd zijn er ook werken aan de outdoor atletiekpiste maar deze hebben niets te maken met asbestverwijdering. Deze werken zullen desalniettemin ook veilig afgebakend worden voor de aan de sportweken deelnemende kinderen.

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be