Update werken Kuiermansstraat-Huttekenstraat

Vorige week werd gecommuniceerd dat de Kuiermansstraat deze week opnieuw zou worden opengesteld voor verkeer. We moeten jammer genoeg melden dat dit door de weersomstandigheden, die we niet in de hand hebben, niet kon doorgaan.

In de week van 28 januari tot 1 februari 2019 worden, afhankelijk van de weersomstandigheden, de werken in de Kuiermansstraat afgerond. Alles wordt in het werk gesteld om de Kuiermansstraat op maandag 4 februari 2019 open te stellen voor fiets- en autoverkeer. Vrachtverkeer dient dan nog steeds de omleiding via de A12 en de Molenstraat te volgen. Om de veiligheid van de zachte weggebruiker te verhogen zal ter hoogte van het kruispunt Huttekenstraat – Kuiermansstraat tijdelijk wisselend verkeer door middel van verkeerslichten worden toegepast. Het zal tijdelijk ook niet mogelijk zijn om via de Overzetstraat de Kuiermansstraat in te rijden. 

Deze aangepaste verkeerssituatie zal ongeveer 5 weken toegepast worden tot het fietspad in de Kuiermansstraat aan de zijde van de Huttekenstraat volledig is aangelegd. Nadien zal er gewoon doorgaand verkeer mogelijk zijn.

De werken in de Huttekenstraat zullen vermoedelijk midden maart afgerond worden.

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be