Update werken Londerzeelsweg

De werken aan de Londerzeelseweg verlopen zoals gepland.  Op maandag 16 april start FASE 2 tussen de Sint-Martinusstraat en de de Beughemlaan met inbegrip van het kruispunt Londerzeelseweg en de Beughemlaan.

Vanaf maandag 16 april t.e.m. dinsdag 24 april wordt de riolering aangelegd vanaf het kruispunt met de de Beughemlaan.  Dit is nog een lastig stuk vanuit technisch oogpunt maar ook vanuit mobiliteitsoogpunt daar het kruispunt dan ook volledig buiten dienst zal zijn.  Het kruispunt wordt onmiddellijk tijdelijk hersteld met asfalt zodanig dat bewegingen tussen de de Beughemlaan en de Oudemanstraat terug mogelijk zijn vanaf woensdag 25 april.

Vanaf woensdag 25 april wordt de riolering verder aangelegd van de de Beughemlaan tot aan de Sint-Martinusstraat.

Tijdens de werkuren zijn de opritten binnen de werkzone moeilijk tot soms niet bereikbaar met voertuigen.  Daarom wordt gevraagd om voertuigen tijdens de werkuren steeds buiten de werfzone te plaatsen.

Handelaars blijven steeds bereikbaar via de omleidingen behalve wanneer de werken zich net voor het perceel bevinden.

Wederzijds respect en begrip tussen onze inwoners en de arbeiders van DCA hebben tot hiertoe er voor gezorgd dat de moeilijke werkzaamheden soepel verlopen.  Wij hopen dat het in dezelfde positieve sfeer mag verder gaan

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be