Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Kapelle-op-den-Bos gaat over tot de tijdelijke rekrutering van jobstudenten.

2 jobstudenten voor onderhoud gebouwen per periode (zie onder) in de paas- en de zomervakantie in contractueel verband
PERIODES:
• Week van maandag 3 april tem vrijdag 7 april 2017 voor de omnisportweek
• Week van maandag 10 april tem donderdag 13 april 2017 voor de kleutersportweek.
• Maand juli 2017
• Maand augustus 2017
FUNCTIEOMSCHRIJVING:
Ondersteuning van de jeugd- en sportdienst bij het onderhoud van de gebouwen en de dagdagelijkse werking tijdens de respectievelijke sportweken en/of speelpleinen.

Monitoren voor de sportweken in de paas- en zomervakantie 2017 in contractueel verband
FUNCTIEOMSCHRIJVING:
Als monitor sta je in voor de begeleiding van kinderen die deelnemen aan de sportweken. Je moet in staat zijn een groep kinderen op een verantwoorde manier te begeleiden in sportieve en/of creatieve activiteiten. Ervaring in sport is een voordeel.

Jobstudenten voor de speelpleinen in de zomervakantie 2017 in contractueel verband
FUNCTIEOMSCHRIJVING:
Als jobstudent sta je in voor de begeleiding van kinderen die deelnemen aan de speelpleinen. Je moet in staat zijn een groep kinderen op een verantwoorde manier te begeleiden in sportieve en/of creatieve activiteiten. Ervaring in jeugdwerk is een voordeel, attest (hoofd)animator jeugdwerk is een pluspunt.

ALGEMENE VOORWAARDEN:
17 jaar zijn of worden in 2017; medisch geschikt zijn; geen veroordelingen hebben opgelopen die het werken met kinderen uitsluit; flexibel zijn.
BRUTO UURLOON: € 11,00
BRUTO MAANDLOON (JULI/AUGUSTUS): € 1811,50
Kandidaturen kunnen ingediend worden via het voorbestemd CV-formulier dat je enkel digitaal kan invullen via deze link: https://goo.gl/forms/pB7jRrRI9uqpSvhr2 . Opgelet! Kandidaturen kunnen uiterlijk tot 22 februari 2017 worden ingediend! Je zal worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Meer informatie omtrent de voorwaarden kan je bekomen bij de personeelsdienst.

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be