Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Kapelle-op-den-Bos gaat over tot de tijdelijke rekrutering per periode in de paas- en/of zomervakantie 2018 in contractueel verband van:

2 JOBSTUDENTEN ONDERHOUD
FUNCTIEOMSCHRIJVING: Ondersteuning van de jeugd- en sportdienst bij het onderhoud van de gebouwen en de dagdagelijkse werking tijdens de respectievelijke sportweken en/of speelpleinen.

MONITOR SPORTWEKEN
FUNCTIEOMSCHRIJVING: Als monitor sta je in voor de begeleiding van kinderen die deelnemen aan de sportweken. Je moet in staat zijn een groep kinderen op een verantwoorde manier te begeleiden in sportieve en/of creatieve activiteiten. Ervaring in sport is een voordeel.

JOBSTUDENT SPEELPLEINEN
FUNCTIEOMSCHRIJVING: Als jobstudent sta je in voor de begeleiding van kinderen die deelnemen aan de speelpleinen. Je moet in staat zijn een groep kinderen op een verantwoorde manier te begeleiden in sportieve en/of creatieve activiteiten. Ervaring en/of attest in jeugdwerk is een pluspunt.

VOORWAARDEN:
17 jaar zijn of worden in 2018; medisch geschikt zijn; geen veroordelingen hebben opgelopen die het werken met
kinderen uitsluit; flexibel zijn.
BRUTO UURLOON: € 11,22
BRUTO MAANDLOON (JULI/AUGUSTUS): € 1.847,71

Kandidaturen kunnen ingediend worden via het digitaal CV-formulier. Je kan dit formulier downloaden (https://goo.gl/forms/xGhUGs4NPclvkElC2) via de gemeentelijk website www.kapelle-op-den-bos.be/vacatures of opvragen bij de personeelsdienst via 015 71 32 71 of personeelsdienst@kapelle-op-den-bos.be. Opgelet! Kandidaturen kunnen uiterlijk tot 21 februari 2018 worden ingediend bij de personeelsdienst! Je zal worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Meer informatie omtrent de voorwaarden kan je bekomen bij de personeelsdienst.

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be