Verkeersimpact naar aanleiding van de braderie op vrijdag 7 september 2018

Op vrijdag 7 september 2018 worden op verschillende locaties in de gemeente in totaal 3 podia (aan de kerk, op de markt en op de Westdijk t.h.v. Calandrokaai) geïnstalleerd naar aanleiding van de jaarlijkse braderie.

Het podium ter hoogte van de kerk wordt opgebouwd vanaf 9 uur. Dat betekent dat de scholen SGI, De Pepel en Het Kiezeltje die dag slechts bereikbaar zullen zijn tot de middag. Het ophalen van leerlingen aan de schoolpoorten bij het schooleinde zal niet mogelijk zijn. De scholen worden hiervan op de hoogte gebracht met de vraag de ouders van betrokken leerlingen te informeren waar ze het best en het veiligst hun kinderen kunnen ophalen, bv. Verbindingsweg, Hoogveldweg, Boneveldstraat. 

De parking naast de Sint-Jozefkring wordt samen met de Mechelseweg afgesloten vanaf vrijdag 7 september om 13.00 uur tot zaterdag 8 september om 02.00 uur. Let op: gebruikers die zich daar vrijdagochtend parkeren, kunnen ’s namiddag de parking niet meer verlaten.

Vanaf 13 uur gaat een algemeen parkeer- en verkeersverbod in in de omgeving van de kerk, op de Markt, in de Marktstraat en de Mechelseweg (vanaf Boneveldstraat tot aan de Westdijk). Volgende straten worden eveneens afgesloten voor verkeer: de Pastoriestraat (vanaf de Kerselaarlaan tot het kerkplein), het Marktplein, de Marktstraat, de Westdijk (t.h.v. de Calandrokaai), de Wipstraat en de Kanunnik Muyldermanslaan.

Parkeren kan het makkelijkst op de parking Eternit sporthal (ingang Pastoriestraat of ingang Westdijk) of op de bedrijfsparking Eternit in de Kuiermansstraat. 

Wie met de fiets naar de braderie komt, kan parkeren in de bewaakte fietsparking in de Schoolstraat t.h.v. De Kei.

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be