Verkoop kalenders vzw Vriendenkring Brandweer Post Londerzeel

De vzw Vriendenkring Brandweer Post Londerzeel gaat vanaf september de boer op met haar brandweerkalender ten voordele van het goede doel. Tevens wilt de vriendenkring een lans breken voor het plaatsen van brandmelders. Elke seconde telt… De eerste kalenders zijn alvast de deur uit met dank aan de burgemeesters van Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos en Meise.
De Vriendenkring van Brandweer Post Londerzeel zal de kalenders in deze gemeenten verkopen aan vijf euro per stuk. Er zal eveneens een kalenderverkoop plaatsvinden op zaterdag 9 september op de parkings van enkele supermarkten. De opbrengst van de verkoop zal niet alleen gaan naar de uitgebreide werking van de Vriendenkring maar ook naar een goed doel. Per verkochte kalender wordt er één euro geschonken aan « Eindelijk », een therapeutisch dagcentrum voor personen met een niet-aangeboren handicap. De vriendenkring hoopt 5000 euro te kunnen schenken aan « Eindelijk ».

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be