Vlaamse campagne 'Samen veerkrachtig'

In de regio Zenneland geven lokale besturen en organisaties met de IK ZIE U ZITTEN! slogan en activiteiten iedereen die het moeilijk heeft een schouderklopje. Ze benadrukken het belang van een helpende hand. Zorgen voor elkaar, dat is zorgen voor veerkracht. Geestelijke gezondheidsbingo in Galmaarden, een workshop emo-eten, muzikale portretten in Duffel en wandeltochten in Hoegaarden en Kessel-Lo.  De derde editie van de Werelddag Geestelijke Gezondheid bulkt opnieuw van de fijne activiteiten. Opvallend veel mindfulnesstrainingen ook dit jaar. En workshops over Me-time, de kracht van positief denken, slaapstoornissen en assertiviteit. Zo veel evenementen zelfs dat we er een heuse 10-daagse van maken. We trappen af op zondag 1 oktober en eindigen op dinsdag 10 oktober 2017.
Deze acties maken allemaal deel uit van de Vlaamse campagne SAMEN VEERKRACHTIG. “Samen Veerkrachtig” is ook dit jaar weer de rode draad van de Werelddag Geestelijke gezondheid.

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be