Werken Eandis in onze gemeente

De werken zijn noodzakelijk om de toekomstige bevoorradingszekerheid inzake elektriciteit en gas voor de regio Mechelen/Kapelle-op-den-Bos/Willebroek veilig te stellen.
Deze werken zullen in de periode september - oktober 2017 uitgevoerd worden in volgende straten: Hombeekseweg, Baanveldstraat, Mechelseweg (pare nummers), Oostdijk, Kerselaarlaan (onpare nummers).

De bewoners van de Hombeekseweg, waar de werken reeds zijn aangevat, werden schriftelijk ingelicht over de geplande werken door de aannemer van Eandis.
In de Hombeekseweg wordt tijdelijk een parkeerverbod ingevoerd op de voorziene parkeerstrook van 07.00 tot 18.00 uur.
Garages zullen toegankelijk blijven via stalen platen. Voor de bewoners zijn er bewonersbruggen voorzien.

Vanaf 11 t.e.m. 15 september 2017 worden de werken aangevat in de Mechelseweg (pare nummers) vanaf de Baanveldstraat tot aan de Oostdijk. Er zal in die periode geen doorgaand autoverkeer mogelijk zijn tussen de Oostdijk en de Evert Larockstraat. Plaatselijk verkeer blijft wel mogelijk via de Ernest Claesstraat, Guido Gezellelaan en Evert Larockstraat. Er is tijdelijk parkeermogelijkheid op de terreinen van het OCMW - Sociaal Huis in de Evert Larockstraat. Het verkeer op de Oostdijk wordt omgeleid via de Oxdonkstraat, Bredestraat, Expoelstraat en via Expoelstraat, Kapellebaan, Hombeekseweg.

Daarna volgen de werken op grondgebied van Waterweg Vlaanderen (het vroegere NV Waterwegen en Zeekanaal) op de Oostdijk tot aan de Diepestraat/Dom Verhaegestraat.

Eind september 2017 komt dan tot slot de Kerselaarlaan (onpare nummers) aan de beurt vanaf de Westdijk tot het wegje naar het gemeentelijk magazijn. Plaatselijke omleidingen worden voorzien.

Plaatselijke handelaars blijven gedurende de gehele periode van de werken bereikbaar.

Voor bijkomende inlichtingen over de uitvoering van de werken kan je een e-mail sturen naar td@kapelle-op-den-bos.be. Bij problemen kan je telefonisch contact opnemen met de aannemer van Eandis via de contactgegevens vermeld in de bewonersbrief of met de gemeentelijke technische dienst op het nummer 015 71 32 71 tijdens de openingsuren.

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be