Werken Londerzeelseweg - Omleiding De Lijn 288

Van 9 tot 24 april 2018 geldt op lijn 288 de omleiding “Werken de Beughemlaan x Londerzeelseweg” waardoor de haltes Hagelboom, Grotstraat en Dreef (Ramsdonk)  en Kerk en Mechelseweg 67 ( Kapelle-op-den-Bos)  niet zullen bediend worden door De Lijn.

Ondanks onze vraag om deze haltes toch te  bedienen, prefereert De Lijn om niet in te gaan op onze vraag om een extra lus te maken door het centrum omwille van de hiervoor nodige tijd.  De Lijn is van mening dat de vervanghaltes Oudstrijdersstraat en de tijdelijke halte (café Sporthuis)  ter hoogte van de Londerzeelseweg op wandelafstand (minder dan 1 km) liggen van het centrum en dus voldoende zijn. Door het minder bedienen van de dorpscentra willen ze zo vertragingen en tijdverlies beperken om zo extra klantenreacties te vermijden.Het gemeentebestuur betreurt deze houding gezien o.m. het tijdelijk karakter en kan niet anders dan aan de busgebruikers te vragen om rekening te houden met dit tijdelijk gegeven.

Opmerkingen en verdere vragen over deze omleiding kunnen gericht worden aan De Lijn: 070 220 200 of www.delijn.be 

Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be